Trouwen / bruiloft

Gaat er één van je beste vrienden trouwen en heb je daarvoor een perfect kaartje gekregen als uitnodiging?

Wij transformeren het kaartje dat na een tijd de prullenbak ingaat tot een fantastische plank die bij elke borrel weer een reminder geeft aan een mooie dag . Inspiratie nodig? Deze kaartjes hebben wij onder handen genomen.
Wij leveren ook een digitale proefdruk, vraag naar de mogelijkheden.

Yes yes, de uitnodiging ligt in de bus, je weet niet wat voor cadeau je kunt geven: tadaa!!
Van uitnodiging tot eerste opzet, tot aanpassing het ontwerp. Daarna ontvang je een voorbeeld op de plank, ook wel de digitale proefdruk van de mannen van Goolseplanken!

Jorn en Judith mochten het ja woord aan elkaar uitspreken.
Zie hier het ontwerp van het kaartje, voorbeeld op de plank, tot het eindresultaat. Hoe vet!! Ja, klopt: het was al een prachtig kaartje, maar de plank is ook erg mooi geworden. Dat geeft veel borrelavondjes, met mooie gesprekken.

Wil je liever een kledinghangertje met ‘Just Married’ erop of ‘Mr en Mrs’.
Zie hier een van de mogelijkheden, fantastisch toch !

Arno en Ilona gaan trouwen en er mag een plank gemaakt worden of wij het kaartje kunnen omzetten naar een passend lasergravure, natuurlijk kunnen we dat! Netjes de namen op de rand van de kaasplank, ook dat is geen probleem.
Origineel ontwerp op het kaartje, ontwerp van de jongens van goolseplanken.nl en ook een digitaal voorbeeld op de plank voor het goedkeuren. Uiteindelijk is de plank opgeleverd zoals op het voorbeeld. Wat een leuke plank zeg.

Bruiloft van Dave en Yvonne, die dag werd zelfs verzet vanwege covid, dus 20 naar 19, prima dan lasergraveren we de plank opnieuw met de juiste datum. Geen punt bij Goolseplanken! Wij wensen Dave en Yvonne nog erg veel gelukkige jaren!

Die Boy! Die vroeg ons op de dag van zijn jubileum nog snel een planke te maken om zijn echtgenoot te verrassen. Een opdracht besteld om 09:30 en de plank lag klaar om 17:00 uur om opgehaald te worden.
In dit voorbeeld gewerkt vanuit een eigen ontwerp die Boy gevonden had online, wij hebben een ontwerp aangeleverd op een digitale borrelplank en het eindresultaat op de foto gezet na het lasergraveren. Dik-voor-mekaar-show toch?
Op naar de volgende 5 jaar samen!

Cookies! Lekker en handig. Wij kunnen cookies plaatsen om deze site goed te laten werken.

X