Belangrijke aanwijzingen!

Het zelf ontwerpen van een glas of borrelplank op onze website is eigenlijk heel eenvoudig met de online designtool van Goolseplanken. Het is wel van belang om een paar dingen in de gaten te houden:

  • Laseren is NIET hetzelfde als zeefdrukken. De glazen die je in onze shop ziet, laten voorbeelden zien met zwarte afbeeldingen op het glas. Dat is niet het uiteindelijke resultaat, maar is gedaan voor de (grafische) duidelijkheid. Op onze pagina Goolse Glazen zijn veel voorbeelden te zien over het eindresultaat van laseren op glazen.
  • Helaas kunnen we geen foto’s of kleurenplaatjes laseren. Met de laser wordt materiaal weggehaald, wat resulteert in een grijs/zwart beeld (bij hout) of een ondoorzichtig wit deel (bij glas). Het beste resultaat bestaat dus bij teksten, logo’s of eenvoudige zwarte plaatjes. Als je zelf een plaatje zoekt, dan helpen de zoektermen ‘png’ of ‘icon’ als je zoekt via Google Image Search. De iets gevorderde gebruiker, kan eens een kijkje nemen op Freepik.
  • Bij onze glazen wordt de plek op het glas vastgelegd in de designer. Op onze planken kun je vrij met je ontwerp schuiven. Daarbij dien je wel in de gaten te houden dat het plaatje maximaal 10 x 10 cm kan zijn. Het raster kan je daarbij helpen. 1 vakje is 1 cm bij 100% zoomniveau. Ook de linealen boven en onder de afbeelding zijn handig. De gevorderde gebruiker kan hulplijnen in de foto ‘slepen’. Ga daarvoor naar de lineaal links of boven tot je een stippellijn ziet. Sleep deze vervolgens in je beeld.

Kom je er niet uit en heb je hulp nodig? Wij kijken graag mee of zorgen voor maatwerk. Neem in dat geval contact met ons op via mail, ons contactformulier of de whatsapp-ballon aan de onderkant van deze pagina.

Succes!

Cookies! Lekker en handig. Wij kunnen cookies plaatsen om deze site goed te laten werken.

X